Word abonnee

€55,- p/m
  • Privacy Scan (AVG)
  • Onbeperkt telefonisch advies
  • Jaarlijks persoonlijk gesprek
  • Contractenscan (max. 3 contracten)
  • Nieuwsbrieven ontvangen
  • Korting op het uurtarief

Recht-oprecht abonnement

Zoekt u naar extra juridische capaciteit, voor een langer termijn? Een jurist die altijd paraat staat zodat u nergens meer naar om hoeft te kijken? Dan is het Recht-oprecht abonnement iets voor u.

Waarom een Recht-oprecht abonnement?

Als ondernemer kunt u onmogelijk op de hoogte blijven van alle relevante wet- en regelgeving én uw onderneming besturen. Jaarlijks verandert de voor u van belang zijnde wet- en regelgeving, waardoor uw contracten van het ene op het andere moment niet meer up to date zijn. De specialisten van Recht-oprecht dienen graag als uw sparringpartner op het moment dat het voor u van belang is.

Wij kijken graag met u wat er speelt binnen uw organisatie, om zo eventuele risico’s te inventariseren en tot een minimum te beperken. Dit kan u veel geld opleveren, doordat wij ons niet nogmaals hoeven in te lezen in uw dossier. Door het abonnement zijn wij voortdurend op de hoogte van de actuele stand van zaken binnen uw onderneming.

Wat maakt het Recht-oprecht abonnement uniek?

Recht-oprecht fungeert als uw eerste aanspreekpunt voor allerhande ondernemerskwesties. Met het Recht-oprecht abonnement staan wij altijd voor u klaar en kunt u in de voorfase van een opkomend geschil adequaat ‘sturen’ om eventuele schade te berperken en in sommige situaties zelfs voorkomen! Bovendien heeft Recht-oprecht inmiddels een flink netwerk opgebouwd met specialisten binnen andere branches, waarmee wij nauw kunnen samenwerken. Door de nauwe samenwerking met onze netwerkpartners kunnen wij, naast het juridische, op verschillende terreinen met u meedenken.