Heeft u juridisch advies nodig?

Word abonnee

€55,- p/m
  • Privacy Scan (AVG)
  • Onbeperkt telefonisch advies
  • Jaarlijks persoonlijk gesprek
  • Contractenscan (max. 3 contracten)
  • Nieuwsbrieven ontvangen
  • Korting op het uurtarief

Zoekt u juridisch advies binnen het vakgebied arbeidsrecht, contractenrecht of het privacyrecht? Welke vraag u als ondernemer ook heeft, bij Recht-oprecht geven wij u graag juridische ondersteuning.

Recht-oprecht geeft dagelijks juridisch advies aan ondernemers in het MKB, in de regio Eindhoven.
“Wij geloven sterk dat we enkel succesvol kunnen zijn als we dagelijks actief zijn in ons vak en onszelf blijven verdiepen in de bovenstaande drie vakgebieden. Immers, dit zijn de rechtsgebieden waarmee een ondernemer dagelijks in aanraking kan komen. Bovendien volgen we maandelijks verdiepingscursussen in het juridisch recht. Hierdoor zijn wij volledig op de hoogte van de verschillende soorten juridische problemen die kunnen voorkomen bij een MKB’er. Of het nu gaat om een arbeidsconflict met uw werknemer, een contractueel geschil met uw klant of een vraagstuk op het gebied van privacyrecht, wij sparren graag mee”, aldus Mike Krak van Recht-oprecht.

Een oplossing in plaats van een probleem

Recht-oprecht denkt in oplossingen in plaats van problemen. U wilt toch namelijk ook zo snel mogelijk, onder de best mogelijke voorwaarden, van het probleem af? Of het nu gaat om een geschil met uw personeel of uw klanten. Recht-oprecht zoekt naar oplossingen in wederzijds belang. Vaak blijkt in de praktijk een praktische oplossing voor beide partijen het meest geschikt. Op deze manier kan een handelsrelatie vaak behouden blijven, in plaats van dat er in de rechtszaal wordt gestreden om een principe. Wij zoeken naar een oplossing zonder een eindeloze en vaak kostbare procedure.

Dankzij de keuze voor specialisatie (arbeidsrecht, contractenrecht en privacyrecht) en onze ervaring zijn wij in staat een paar stappen vooruit te denken en meestal kan zo een escalatie voorkomen worden.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op voor een afspraak bij ons op kantoor in Eindhoven. Aangezien wij snappen dat uw onderneming moet blijven draaien, komen wij natuurlijk ook graag bij u langs.