Heeft u juridisch advies nodig?

Word abonnee

€55,- p/m
  • Privacy Scan (AVG)
  • Onbeperkt telefonisch advies
  • Jaarlijks persoonlijk gesprek
  • Contractenscan (max. 3 contracten)
  • Nieuwsbrieven ontvangen
  • Korting op het uurtarief

Arbeidsrecht

Arbeidsrecht – de basis voor uw juridische positie

Als werkgever hebben we er allemaal mee te maken, het arbeidsrecht. Het begint al met het vastleggen van de afspraken en de voorwaarden met de werknemer. Hoewel een arbeidsovereenkomst ook mondeling kan worden overeengekomen, is het aan te raden om schriftelijk een arbeidsovereenkomst op te laten stellen door een arbeidsrechtspecialist. Waarom? Een schriftelijke arbeidsovereenkomst vormt de basis voor uw juridische positie alsmede die van uw werknemer. Tevens bepalen deze afspraken de kracht van uw uitgangspositie wanneer u met een werknemer onderhandelt.

Hierbij is de keuze voor een arbeidsovereenkomst van ‘bepaalde’ en ‘onbepaalde tijd’ al erg belangrijk, omdat de rechten en plichten van een werknemer hierin op verschillende punten verschillen. Wanneer hier bepaalde punten over het hoofd worden gezien kan een arbeidsconflict ontstaan. Bovendien staat u met onvolledige/gebrekkige arbeidsovereenkomst niet sterk als het tot een rechtszaak mocht komen. Dit alles kan flink in de papieren lopen… Het is daarom van belang een dergelijk contract door een arbeidsrechtspecialist te laten opstellen zodat er geen punten over het hoofd worden gezien. Immers, u wilt toch ook niet belanden in een vervelende situatie?

De visie van onze arbeidsrechtspecialisten

Recht-oprecht is een juridisch advieskantoor welke juridisch advies verleent op het complete gebied van het arbeidsrecht. Recht-oprecht gelooft sterk dat we alleen succesvol zijn als we dagelijks actief zijn in het vak van arbeidsrechtspecialist en in kennis blijven investeren. Zo verzekeren wij onze klanten van specialistische rechtshulp. Of het nu gaat om het opstellen of nakijken van een arbeidscontract of bedrijfsreglement, het bemiddelen in een arbeidsconflict, advies over ontslag tijdens ziekte of een beëindigingsovereenkomst, Recht-oprecht is dé sparringpartner voor ondernemend MKB.

Voorkomen is beter dan genezen

Middels ons juridisch abonnement kunnen wij onze klanten in de voorfase van een opkomend geschil adequaat ‘sturen’, om eventuele schade te beperken en in sommige situaties zelfs te voorkomen. Hiervoor is een goede band met onze klanten essentieel. Recht-oprecht kenmerkt zich door de korte lijntjes met haar klanten en haar begrijpelijke taal.