Heeft u een vraag?

Word abonnee

€55,- p/m
  • Privacy Scan (AVG)
  • Onbeperkt telefonisch advies
  • Jaarlijks persoonlijk gesprek
  • Contractenscan (max. 3 contracten)
  • Nieuwsbrieven ontvangen
  • Korting op het uurtarief

Reviews

Gebaseerd op reviews

Rated 4.92/5 based on 12 customer reviews

Tevreden over de samenwerking

Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met Rechtoprecht. Mike helpt ons en een aantal van onze klanten om AVG-ready te zijn. Hij is bereikbaar en een fijne gast met de juiste expertise.

Wesley Plugers | Scherponline 17 augustus 2018

Recht-oprecht

Mike heeft indertijd gekozen voor deze naam, heel bewust. Dit brengt natuurlijk verplichtingen met zich mee. En ik moet toegeven dat in de ondersteuning die Mike geeft op het gebied van arbeidsrecht en de laatste maanden over AVG hij dit ‘oprecht’ oppakt. Degelijk, in overleg, correcte documenten en goede aansturing en advies voor mij richting mijn klanten. Uitvoeren van activiteiten, wie doet wat, bespreekt hij om zo de kosten laag te houden. Goede instelling.

Kortom: Recht-oprecht terecht (gekozen).

Huub | Tri-linq 17 augustus 2018

Praktische oplossingen

Mike heeft een uitzonderlijke gave om complexe vragen simpel te beantwoorden. Hij weet precies het probleem te benoemen en komt met een praktische oplossing die je als ondernemer duidelijkheid geeft over de vervolgstappen. Zijn juridische kennis is ontzettend up to date. Mike is bovendien een heel toegankelijk persoon waar het heel prettig is om mee samen te werken.

Marina | Silverbee 14 augustus 2018

Juridische kosten uitsparen

Recht op Recht heeft een mooi concept met een abonnement, hierdoor is het zeer laagdrempelig om je juridisch te laten adviseren zonder extra kosten. Hierdoor kun je in een vroegtijdig stadium informatie inwinnen zodat een meningsverschil niet uitloopt naar een groter probleem waardoor er veel (juridische) kosten kunnen worden uitgespaard.

Freddy Fuchs | FS kantoorinrichting 14 augustus 2018

Rechtsbijstand wilde schikken, Recht-oprecht niet!

Zeer tevreden over de inzet en aanpak om te gaan voor datgene waar je recht op hebt!

Ondanks een gerechtelijke uitspraak die recht gaf op uitbetaling van ORT (onregelmatigheidstoeslag) wilde mijn rechtsbijstandverzekering zo snel mogelijk schikken met de werkgever of dit nou recht deed aan mijn positie of niet. Door de inzet en bemiddeling van Recht-oprecht is het keurig opgelost en zijn we wel uitgekomen op hetgeen ik recht had. En dit is wat onderscheidend is!

Echte juridische hulp en ondersteuning daar waar je het zelf niet goed kunt overzien!

Suzanne 13 augustus 2018